Gratis adverteren api

 

Jeohunter 3D detector Turks, Arabisch, Frans 12 meter diep

Jeohunter 3D detector Turks, Arabisch, Frans 12 meter diep
Prijs:
€ 3200.00
Bekeken:
3627 keer sinds 14-03-2014, 13:04:43
Telefoon:
+31 (0)031513465093
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

De Jeohunter 3D Dual System is een 3D Bodemscanner metaaldetector die tot maximaal 12 meter diep (afhankelijk van de objectgrootte) metalen en ondergrondse ruimtes kan detecteren. Bijvoorbeeld goud en zilverschatten, kelders, tunnels, graven etc. Op uw computerscherm verschijnt een 3D beeldweergave van het object of de ondergrondse ruimte. Ook kunt u de metaalsoort (bijvoorbeeld goud of ijzer) en de diepte van het object (bijvoorbeeld 5,30 meter) eenvoudig aflezen. Klein ijzerafval zoals spijkers en bierdoppen kunt u uitsluiten van uw zoekproces.

De Jeohunter 3D is ten opzichte van andere 3D bodemscanners zeer eenvoudig te bedienen. Geen moeilijke analyses en berekeningen, maar direct een duidelijke scan met informatie. De gemaakte scans kunt u bewaren op het computersysteem van de Jeohunter metaaldetector. Er zijn reeds vele mooie objecten en schatten gevonden met de Jeohunter 3D Dual system in de afgelopen jaren.

Verkrijgbaar in de talen: Engels, Turks, Arabisch, Frans, Russisch, Spaans, Grieks, Roemeens en Bulgaars. Zowel het computersysteem als de handleiding worden dan in deze talen geleverd.
* Tevens Nederlandse handleiding beschikbaar.

De Jeohunter 3D kan gebruikt worden voor vrijwel alle grondsoorten, zelfs voor rotsachtige gebieden, steen en gemineraliseerde (vervuilde) grond. U kunt zelfs scan maken van muren en wanden, waarbij de Jeohunter door de muren heen kan scannen.
De Jeohunter 3D Dual System Metaaldetector Bodemscanner bestaat uit:
de Jeohunter 3D detector bodemscanner en computer + 3 verschillende zoekspoelen. Eigenlijk koopt u 3 detectiesystemen voor de prijs van 1. U beschikt over een diepzoekende zoekspoel van 60 x 100 cm waarmee u tot 12 meter diep kunt zoeken. Met deze schijf loopt u met 2 personen met de spoel in de hand over het veld. De standaard zoekspoel met een afmeting van 36 x 44 cm met een dieptebereik tot 8 meter en een kleine zoekspoel van 21 x 31.5 cm waarmee u een diepte tot 4 meter kunt bereiken.

De Jeohunter 3D Dual System Metaaldetector beschikt ook over een praktisch LED systeem. Met het LED systeem kunt u snel en effiicient uw zoekproces voortzetten met een kleine spoel in gebieden waar u niet kunt werken met een grote of de standaard spoel. De kleine spoel kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor het detecteren van kleine ondiep gelegen voorwerpen (zoals een munt) en in kleine ruimten. Holle ruimten geeft het LED systeem aan aan de linkerkant en metaalsignalen aan de rechterkant van het LED panel welke zich boven u armsteun bevindt. Het LED systeem geeft ook 2 verschillende audio tonen voor holle ruimten en metalen. (In dit geval hoort u dus audio tonen en leest u de resultaten af via de LED lampjes).
Specificaties:
- Frequentie 12,5 KHZ
- Operating System VLF ( Very Low Frequency)
- Used Mode LCD (Liquid Crystal Display)

Wordt geleverd inclusief hoofdtelefoon, draagtas voor detector, draagtas voor de box, oplaadbare batterijen + oplader, hoofdtelefoon, Nederlandse gebruiksaanwijzing en 2 jaar garantie.
BTW vrije levering naar landen buiten de EU onder bepaalde voorwaarden mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden
Wij zijn officieel geregistreerd dealer voor de merken: Garrett, Teknetics, JW Fisher, Golden Mask, Whites, Fisher, Mineoro, Bounty Hunter, Titan, Md, Makro, Nokta, OKM, Image Locators, Leica en Elcometer.

Van alle producten die wij verkopen zijn wij officieel dealer en ontvangt u de Nederlandse garantie. Onze producten zijn 100% origineel en dit kan aantoonbaar gemaakt worden middels serienummers en certificaten. Vrijwel alle producten zijn uit voorraad leverbaar.

Verzendkosten:
GRATIS VERZENDING BINNEN NEDERLAND EN BELGIE

Betaalmethoden:
Paypal, Ideal, Creditcard, Mistercash, Afterpay, Rembours, Sofort Uberweisung, Bankoverschrijving, Contant, Pinnen.

BESTEL DIRECT ONLINE - LEVERING MET DHL BINNEN 1 WERKDAG !

Wilt u liever langskomen en onze uitgebreide showroom bezichtigen? Dit kan, bezoek onze metaaldetector winkel, wij geven u graag advies.

Contact?
Detectordirect V.O.F.
De Buorren 114
8408 HP Lippenhuizen
The Netherlands
Showroom:
International Detector Center
Tichelwarferstrasse 145
26826 Weener
Deutschland (Direct aan de Duits-Nederlandse grens bij Groningen)

Openingstijden:
Vrijdag: 19:00 – 21:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Phone: +31 (0)658824381
Email: info@detectordirect.nl

metaaldetector, metaaldetectors, metaaldetector kopen?

Foto`s

Geen afbeelding Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)